Lliurament a domicili: entre 24 h i 48 h. Les comandes realitzades després de les 15.00 h es processaran l’endemà. | COMANDA MÍNIMA 50 €
Cart 0 0,00 

Carnisseria Martí

Empresa centenària

Som una empresa familiar dedicada al comerç al detall de carns fresques i elaborats des de l’any 1899. Tenim el reconeixement de Comerç Centenari de la Generalitat de Catalunya, així com el de Quarta Generació per la Cambra de Comerç de Tortosa.

La carnisseria més antiga és la que tenim al Perelló; fa uns anys, vam obrir també a l’Ampolla i a l’Ametlla de Mar.

Tenim el reconeixement de Carnisser-Xarcuter Artesà Alimentari concedit per la Generalitat de Catalunya.

Des dels nostres inicis, ja amb els besavis, cuidant el ramat, hem procurat sempre tenir una carn de molta qualitat, cuidada amb bon menjar, sà i natural, de les pastures.

Tant de la zona del Baix Ebre en el cas de corders i cabrits, com amb les vedelles, que ara mateix procedeixen de zones de pastures de Catalunya, per garantir un producte fresc, amb sostenibilitat alimentaria, local i que conservi totes les seves propietats.

La nostra filosofia

La nostra filosofia està basada sempre en la qualitat dels productes que tenim a la venda, així com el bon treball, aplicant els coneixements que any rere any i generació rere generació hem anat adquirint i fusionant amb propostes actualitzades, amb canvis de formes, sabors, textures, nous ingredients com les verdures combinades amb la carn, per així donar la millor qualitat de producte i tracte amb el client.

Qualitat

Productes de proximitat

Empresa familiar des de 1899

Compromís

Els nostres embotits i productes elaborats tenen la denominació de “Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera”, donada la proximitat de la matèria primera en que els elaborem. Intentem, sempre que podem, treballar amb producte km0 o de proximitat.

Què opinen sobre nosaltres?

Antoni Ruiz Gabaldon
09/04/2024
Una carniceria de productes de cualitat i una,atenció fantàstica. Un comercs per recomana
jordi
25/10/2023
La millor del Baix Ebre Emília o Toni us atendran amb eficàcia i simpatia.
Eduardo de Antonio Balaguer
13/06/2023
Buen género, y simpatia
albert sagues
14/07/2022
Sóc un altre Albert (el de Sant Jordi) i us recomano a tothom la carnisseria!!! Productes de qualitat i preu correcte. Tasteu els Jalapenyos, els pinxos i un filet que no és barat però que està de mort!!! Pots encarregar per telèfon!! Uns cracks!
albert adan
09/07/2022
Cada any vinc al perelló al estiu i en compro varietat.
Isabel Díaz
25/06/2021
Tenen productes de qualitat. La carn és molt bona.
El meu carret
La cistella està buida.

Sembla que encara no has fet una elecció.