HORARI: Dill a Div de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:00 | Diss de 8:30 a 14.00

Qui som

Empresa centenària

Som una empresa familiar, dedicada al comerç al detall de carns fresques i elaborats, des de l’any 1899. Tenim el reconeixement de COMERÇ CENTENARI de la Generalitat de Catalunya, així com el de quarta generació, per la Cambra de Comerç de Tortosa.
La carnisseria més antiga és la que tenim al carrer Lluís Companys, 4 del Perelló, i fa uns anys, que vam obrir a l’Ampolla i a l’Ametlla de Mar. Tenim el reconeixement de Carnisser-Xarcuter Artesà Alimentari concedit per la Generalitat de Catalunya.
Des dels nostres inicis, ja amb els besavis, cuidant el ramat, hem procurat sempre tenir una carn de molta qualitat, cuidada amb bon menjar, sà i natural, de les pastures.
Tant de la zona del Baix Ebre en el cas de corders i cabrits, com amb les vedelles, que ara mateix procedeixen de zones de pastures de Catalunya, per garantir un producte fresc, amb sostenibilitat alimentaria, local i que conservi totes les seves propietats.
La nostra filosofia està basada sempre en la qualitat dels productes que tenim a la venda, així com el bon treball, aplicant els coneixements que any rere any i generació rere generació hem anat adquirint i fusionant amb propostes actualitzades, amb canvis de formes, sabors, textures, nous ingredients com les verdures combinades amb la carn, per així donar la millor qualitat de producte i tracte amb el client.
Els nostres embotits i productes elaborats, tenen la denominació de “Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera”, donada la proximitat de la matèria primera en que els elaborem. Intentem sempre que podem, treballar amb producte KM.0 o de proximitat.
Mostrador de la Carnisseria Martí

Fes la teva consulta!

Diga’ns quin és el teu dubte i et contestarem el més aviat possible.

Fes la teva comanda!

Indica la teva adreça, quins productes vols i t’ho portem a casa!
Indica el teu nom i un email o telèfon per poder contactar.
Indica la teva adreça per saber on hem de dirigir-nos.
Indica'ns què necessites. Pots marcar els tipus de productes.